BOOST YOUR BIRTHPOWER
Een ontspannen en rustige bevalling
Ontdek hoe je kunt ontspannen op een leuke en no nonsens manier
Zonder het gevoel te hebben dat je een zweefteef of geitenwollensok bent
Ja, ik wil mij goed voorbereiden op een ontspannen en rustige bevalling! 
OP EEN NO-NONSENS MANIER
WIL JIJ OOK
  •  Meer vertrouwen in het geboorteproces
  •  Meer rust in je hoofd, meer rust in je lijf 
  •  Meer genieten van je zwangerschap 
  •  Meer vertrouwen in jezelf 
  •  Meer weten hoe je de regie kunt houden
En wil jij leren hoe je dit kunt bereiken? Dan is deze pagina misschien wel iets waar je naar op zoek bent!

En kan het zo maar zijn, dat jij straks gaat bevallen, zoals jij dat wilt!
En dat je achteraf het gevoel hebt,
YES I DID IT!

Hoe dat komt? Je bent al op deze pagina dus je bent al op zoek naar een zwangerschapscursus die bij jou past. Mijn cursus heeft al voor vele zwangere het verschil gemaakt, zijn veel meer ontspannen tijdens de zwangerschap EN tijdens de bevalling. 

Onmogelijk? 

Nee hoor, kijk maar snel verder!
"When you change the way you view birth, the way you give birth will change" 
Marie Mongan Grondlegster van HypnoBirthing
Jolanda van den Bosch
Jolanda van den Bosch is eigenaar van De GeboortePartner en begeleidt aankomende ouders tijdens de zwangerschap EN de bevalling. Daardoor ervaren ze dat ze tijdens de zwangerschap nog meer kunnen genieten van deze waardevolle periode en dat ze nog meer vertrouwen hebben in het geboorteproces. 
Maar ook helpt ze zwangeren hoe ze de regie kunnen houden. Want door het houden van de regie zorg je ervoor dat de bevalling je niet overkomt en dat je daarna een YES gevoel hebt! En dat je TROTS bent op je bevalling!
Zoveel soorten vrouwen,
zoveel soorten bevallingen
En dat heb ik geweten. Zelf ben ik moeder van 3 jongens en bij alledrie is de bevalling totaal anders gelopen. Toen ik zwanger was van mijn oudste, heb ik samen met mijn man een zwangerschapscursus gedaan en dacht ik goed voorbereid te zijn. Ik dacht, ik heb een hoge pijngrens, ik doe dit wel even. Dat viel me vies tegen. Ook de roze wolk in de kraamperiode heb ik totaal niet ervaren en dat maakte me verdrietig. 

Toen ik opnieuw zwanger was, wist ik dat het anders wilde doen. Maar hoe ik dat moest doen, dat wist ik nog niet. De bevalling is door omstandigheden ingeleid en weer had ik het gevoel dat ik erdoor werd overvallen. Nu ik al moeder was en wist wat me stond te wachten, was ik voor de kraamperiode wel beter voorbereid. De roze wolk kwam af en toe schijnen. 

En dan mijn jongste zoon, die moest gewoon anders. Ik was zeer bewust dat dit mijn laatste zwangerschap was en wilde dan ook dat de bevalling iets was waar ik trots op kon zijn. Tijdens de zwangerschap ben ik al begonnen met omdenken en affirmaties. Ik ging me focussen op wat ik wel zou willen in plaats van wat ik zou vrezen. 

En ja, deze bevalling ging totaal anders dan ik al eerder had meegemaakt maar met mijn affirmaties in mijn achterhoofd kwam ik in mijn bubbel en zat ik binnen no time op die 10 centimeter! Uiteindelijk is het een spoedkeizersnede geworden, maar dat heb ik ervaren als een cadeautje. De verplichte bedrust heeft de binding tussen mijn zoon en mij alleen maar goed gedaan. De eerste weken heb ik optimaal van hem kunnen genieten!

En die roze wolk? Ik heb hem geproefd en gevoeld. En geloof me, dat is zo een verschil en dat gun ik echt iedereen! 

En daarom heb ik in 2014 de stoute schoenen aangetrokken en ben ik begonnen om van mijn passie mijn beroep te maken. En ben ik begonnen met mezelf om te scholen. 
Vanaf dat moment heb ik niet meer stil gezeten en blijf ik bij leren. Maar ondertussen begeleid ik met heel veel plezier zwangeren en hun partners naar een mooie bevalling waarbij ze achteraf zeggen YES, ik heb het gedaan!
 
DE DAG DAT JE BABY IS GEBOREN VERGEET JE NOOIT MEER, 
LATEN WE ER SAMEN VOOR ZORGEN DAT HET EEN DAG IS WAAR JE TROTS OP BENT!
Cursisten over Jolanda en haar begeleiding
Leoni en Arnold
"Je kunt wel een geboorteplan opstellen, maar Jolanda kan je heel goed vertellen over wat je dan zelf kunt bepalen, want je hebt eigenlijk geen idee wat je allemaal kunt bepalen"

Karlijn en Bart
"Ik heb door de cursus zo een zelfvertrouwen boost gekregen dat het me niet meer uitmaakte hoe het kind eruit kwam. Of dat kind nu bij wijze van spreken met 3 armen en 5 benen eruit ging komen, maakte mij helemaal niet meer uit."
Iris en haar Partner
"Ik heb de bevalling beleefd als iets wat we echt samen hebben gedaan."
"Als ik iets aan de bevalling zou mogen veranderen, zou ik niet weten wat."
MELD JE NU KOSTELOOS EN VRIJBLIJVEND AAN
Klik op de button en je komt automatisch terecht op de pagina waar je jouw ontspanning van Top Tot Teen kunt ontvangen. 

Geheel kosteloos, Geheel vrijblijvend!
JEZELF OPTIMAAL VOORBEREIDEN DOOR:
KENNIS
Als je weet hoe je lichaam werkt, normaal en tijdens een bevalling, weet je ook wat je kunt doen om met je lijf mee te werken. In mijn cursus deel ik graag alle kennis met jou!
Want als je je opties niet weet, heb je ze niet. 
VISUALISATIE
Door middel van visualisatie kun jij je lichaam al voorbereiden op wat er gaat komen.
Het is een echte mindfuck als je weet wat je hier allemaal mee kunt doen. En bijna alle topsporters gebruiken dit. En een bevalling is topsport!
ONTSPANNING
In deze drukke maatschappij zijn we bijna vergeten hoe we moeten ontspannen, maar het is oh zo belangrijk.
Tijdens de bevalling wil je het liefst zo ontspannen mogelijk zijn want dan werken je hormonen en je baarmoederspieren optimaal!